Emaljeskilte til Regeringsbrug

Webshop for standard signs
 • Håndværk

  Kvalitet siden 1983

 • Hurtig levering

  Direkte fra vores egen produktion

 • Råd

  Involveret i dit projekt

 • Holdbar

  Varig reklame for dit brand

borden gemeente emaille

 

Vores mange kunder i regeringen bruger emaljeskiltene til gadeskiltning, vandstandsmålere, termometre, kommuneskjolde osv.

De alsidige brugsmuligheder, det klassiske look, den høje kvalitet og den fair pris er alle grunde til at Willems Classics er en foretrukken leverandør hos regeringer, der vælger at bruge emaljer, blik eller aluminium.

Emaljeskilte der indikerer privat ejendom, ingen adgang, parkeringsforbud og retningsskiltning, og trafikskiltning i alle henseender, findes blandt vores standard emalje produkter.

TopEmaille er nøgleordet i alt dette og repræsenterer håndlavet emalje, fremstillet på den traditionelle måde. Bagt i en ovn, en gang for hver farve, ved 800 °C.

Graffiti og UV resistense gør disse skilte praktisk talt uimodtagelige overfor slid.

Udover vores anerkendte retningskiltning tilbyder vi også våbenskjolde til kommuner, regeringer og ambassader i emalje. Fortid og fremtid går hånd i hånd.

ofte viser en facade både det gamle, traditionelle logo såvel som deres moderne og opdaterede version. Vi kan producere denne kombination i en stilfuld opsætning, i ophæng, der tåler vind og vejr.

Ved byfestligheder og jubilæer kan vi også levere små emaljeplakker som minder, som detailforhandlere og beværtninger kan fastgøre på deres facader.

Mulighederne er tæt på endeløse, uanset om vi snakker husnumre, navneskilte, gadeskilte til den gamle by, parkeringsskilte eller informationsskiltning.

Lav en forespørgsel på et konkret tilbud og så skal vi gerne hjælpe dig gennem resten af processen.

« Retur til oversigt